About

Welkom bij Home nsdigiworld

Home nsdigiworld is een nieuw opgestart eenmanszaak met een ruim aanbod waaronder: fotografie,webdesign,videobewerkingen,special effects en 3D animatie.

Hoe ga ik te werk? Wel... mijn werk is een specialisatie in foto's, video's, publiciteit, websites, special effects en 3D animatie dat voor u een visualisatie kan produceren. Ik begeleid het gehele proces, van idee tot eindproduct.

Verder hou ik me ook bezig met video editing, montage, grafische ontwerpen en ik ben ook actief op video- en internettoepassingen zoals Youtube en Flash.

Al deze diensten vallen onder Home nsdigiworld. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ik denk graag met u mee! Neem een kijkje op de hele website om te zien wat ik voor u zou kunnen betekenen. Indien u meer wilt weten over één van deze onderwerpen, dan kunt u een keuze maken uit het bovenstaande menu, of contact met mij op te nemen. Veel plezier op de vernieuwde website van Home nsdigiworld.

Waarom voor mij kiezen?

Afleveren van kwalitatief

Mijn eerste drijfveer in mijn werk is het afleveren van kwalitatief degelijk materiaal of anders gezegd, de klanten waarde voor hun geld geven.

Belangrijk punt

Dit vind ik een zeer belangrijk punt in mijn werk net omdat de klant inspraak krijgt bij het ontwikkelen van het product waarvoor zij uiteindelijk toch betalen.

Up to date!

Uw website is up to date onder ander elke maand een mail van home nsdigiworld voor tekst en foto's special features, En om de vijf de maand een mail van uw statistieken van uw website.Dat is website services bij home nsdigiworld.

Mijn vaardigheden

In de eerste plaats is het voor mij belangrijk dat de klant tevreden is over het werk die ik aflever.

 • 85%
  HTML5
 • 80%
  Fotografie
 • 75%
  VFX
 • 80%
  Videobewerking
 • 70%
  Animatie

Een gratis offerte voor een fotosessie.

Vul een Contactformulier in en ontvang gratis advies en een offerte!