Fotografie

Ik ben met verbouwingen bezig met mijn Fotostudio mijn oprechte excuus ervoor.

Hoe gaat Home nsdigiworld te werk ? "bij alle opdrachten die ik maak wordt er voor iedere klant op maat gewerkt", aldus stefaan. Ook drukwerk, vergrotingen en eigentijdse bruids- en portret fotografie hoort daarbij. Met drukwerk bedoel ik dat ik eigen ontwerp kan maken voor trouwkaarten, geboortekaartjes, visitekaartjes, klantenkaartjes,communiekaartje, affiches enz. Ook het grafische ontwerpen is heel belangrijk.

We bespreken alle mogelijkheden persoonlijk met de klant. Dankzij mijn ervaring in dit vak heb ik de mogelijkheid om iedere klant goed te kunnen adviseren.

Alles wat met afbeeldingen te maken heeft kan ik maken. Dus bijvoorbeeld een kleurenfoto in bruintint of speciale effecten, lens flares of bloemendesign enz. Kortom: Iets wat bij jou past. En dat kan ik allemaal op een cd of dvd of blu ray zetten.Van daaruit kan ik ook een fotoslideschow maken in 3D- omgeving (zie speciale effects).

Fotografie development:

 • Fotostudio.

  #

  Ik ben met verbouwingen bezig met mijn Fotostudio mijn oprechte excuus ervoor. Als professioneel fotografe beschik ik uiteraard over een zeer uitgebreide fotostudio. Deze studio leent zich uitstekend voor het maken van kwalitatief hoogwaardige foto’s in ieder gewenste stijl.

  Denk hierbij aan aan productfotografie, modellenshoots e.t.c. maar natuurlijk ook foto’s van uzelf, vrienden of uw familie(leden).

 • Professionele apparatuur.

  Mijn studio staat vol met professionele apparatuur waardoor er altijd de hoogst haalbare kwaliteit voor uw foto’s behaald kan worden.

  Daarnaast beschik ik over een uitgebreid aantal kostuums en attributen om een fotoshoot nét dat beetje extra te geven.

 • Portret
  Made by Home nsdigiworld
 • Shauni plechtige communie
  Made by Home nsdigiworld
 • Portret
  Made by Home nsdigiworld
 • Object fotografie
  Made by Home nsdigiworld
 • Elise plechtige communie
  Made by home nsdigiworld