Visitekaartjes

Project Beschrijvingen

Visitekaartjes laten ontwerpen door een professionele designer.

Waar uw website het online visitekaartje van uw bedrijf is, mogen de ouderwetse fysieke visitekaartjes natuurlijk niet ontbreken! Veel bedrijven vinden het lastig om een visitekaartje te ontwerpen die er echt uitspringt. De meeste exemplaren zijn namelijk vrij standaard en hebben weinig uitstraling. Wilt u net dat beetje extra voor uw visitekaartjes? Neem dan contact op met mij!

•Uniek en persoonlijk.

Visitekaartjes ontwerpen en personaliseren? Bij mij bent u aan het goede adres! De visitekaartjes die ik voor u ontwerp sluiten feilloos aan bij de identiteit van uw bedrijf, en hebben bovendien een unieke en professionele uitstraling. U wilt immers toch een goede impressie achterlaten bij de personen aan wie u uw visitekaartje geeft? Met mijn kennis en ervaring ontwerp ik gegarandeerd een exemplaar waar u tevreden mee bent.

•Ik voer uw wensen uit.

Mocht u besluiten uw visitekaartjes door mij te laten ontwerpen, dan gaan ik eerst een oriënterend gesprek met u aan. Hierin hoor ik graag meer over de identiteit van uw bedrijf en uw verdere wensen. Na dit oriëntatiegesprek verstuur ik u binnen enkele werkdagen een visitekaartjes concept met uw logo, informatie en huisstijl. Wanneer het concept u aanspreekt, kunt u het vervolgens aanvullen met uw feedback. Ik blijf de visitekaartjes net zo vaak verbeteren totdat u er 100% tevreden over bent!

•Snel en eenvoudig.

Ik beschik over de mogelijkheid om visitekaartjes te drukken. Ik ontneemd u hiermee de additionele tijd en kosten om zelf op zoek te gaan naar een drukker. Het gehele proces bij mij is hierdoor vlot en eenvoudig. Ik hebt verschillende pakketten samengesteld waarin u het ontwerp en het drukken van visitekaartjes kunt combineren. Zo kunt u relatief goedkoop visitekaartjes ontwerpen en laten drukken.

Project Details

 • Visitekaartjes
  Eigen bedrijf
 • Klante kaartjes
  Schoonheidsspecialiste
 • Melsbeautyshop
  Schoonheidsspecialiste
 • Melsbeautyshop
  Schoonheidsspecialiste
 • Visitekaartjes
  Made by home nsdigiworld